Novogodišnji porodični dani

Porodični filmovi, kreativne radionice, druženje sa Deda Mrazom, pokloni i popusti uz Porodičnu karticu!

Novogodišnji porodični dani biće održani 29. i 30. decembra od 10 do 17 časova i 31. decembra od 10 do 15 časova u bioskopu Vilin Grad. Na repertoaru će biti najnoviji dečiji animirani filmovi "Petar Pan i Magična knjiga Nedođije", "Bela i Sebastijan: najbolji prijatelji","Ralf razbija Internet: Razbijač Ralf 2", kao i avanture "Asteriks: tajna čarobnog napitka", "Grinč" i "Spajdermen: novi svet".

Tokom Novogodišnjih porodičnih dana, od 12 do 16 sati, najmlađi posetioci će moći da se druže i slikaju sa Deda Mrazom. Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti simboličan novogodišnji paketić u saradnji sa kompanijom Benlian Food, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica. Svi oni koji nemaju Porodičnu karticu, mogu je preuzeti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Ova kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze. 

Benlian Food ima za misiju proizvodnju lagane i zdrave hrane, dostupnije savremenom čoveku. Posvećeni su zdravom načinu života. Više informacija možete pronaći na njihovom sajtu: https://benlianfoods.com/#

Mališani će moći da se zabave kroz kreativno-edukativne radionice koje u subotu organizuje Škola crtanja i vajanja "Da Vinci", a u nedelju Brainobrain Smartplan Niš:

Škola crtanja i vajanja "Da Vinci" nudi časove crtanja, vajanja i slikanja, pripremnu nastavu za polaganje prijemnog ispita za arhitekturu, srednju umetničku školu i fakultet umetnosti. Škola crtanja i vajanja za decu i odrasle "Da Vinci" nalazi se u samom centru Niša, u ulici Laze Kostića broj 14. Prijatan ambijent, ljubaznost zaposlenih i druženje sa drugim polaznicima dodatno doprinose lakšem savlađivanju gradiva. Cilj Škole crtanja i vajanja "Da Vinci" je održavanje visokog nivoa kvaliteta i prilagođavanje potrebama naših polaznika.

Brainobrain je edukativni centar za decu od 4 do 14 godina i radi na razvoju intelektualnih kapaciteta i životnih veština dece, korišćenjem abakusa i primenom Nlp tehnika u radu sa decom. U okviru Porodičnog vikenda, deca će biti u prilici da probaju rad na abakusu, a roditelji mogu dobiti sve informacije o programu i zakazati besplatan demo čas u ovoj školici.

O porodičnim filmovima:

Od reditelja Chandrasekarana nam stiže sjajan porodični crtać "Petar Pan i Magična knjiga Nedođije": Čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvek uništio Petra Pana. Da li će Petar uz pomoć Zvončice, Vendi, Majkla, Džona i Izgubljenih dečaka uspeti da ispuni proročanstvo Magične knjige Nedođije? Da li će verni drugari uspeti da spasu Nedođiju i London?

Od reditelja Clovis Cornillaca nam stiže neverovatna porodična avantura "Bela i Sebastijan: najbolji prijatelji": Sebastijan odlučuje da ostane da živi u planinama sa Cezarom, umesto da se sa ocem preseli u Kanadu. U kućici u Francuskim Alpima ima i svoju pseću najbolju prijateljicu Belu, koja ima tri mala šteneta. Kada se pojavi stranac sa pričom da je Bela nekada bila njegov pas, Sebastijan se nalazi u situaciji u kojoj mora da zaštiti svoju najbolju drugaricu i njene štence.

Iz Diznijeve radionice nam premijerno stiže film za celu porodicu "Ralf razbija Internet: Razbijač Ralf 2": Venelopa Fon Glitch i Razbijač Ralf napuštaju svet igrice da bi istražili nepoznat i uzbudljiv svet interneta. Ovog puta Venelopa i Ralf upoznaće veličanstven i prostran svet interneta, nepregledne metropole pune vebsajtova, aplikacija i društvenih mreža. Na zadatku da sačuvaju Venelopinu igricu, postavlja se pitanje kako će se njih dvoje snaći u ovom ogromnom, novom svetu? 

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.